dijous, 11 de novembre del 2010

Playlist- Live!: Òscar Dalmau.


Des de que Vapor Vell va fer 10 anys ara fa un mes, que no parem.

La Christina Rosenvinge va ser la convidada al primer Playlist - Live! de la temporada... i tot just dues setmanes després hi tornem amb la sessió de novembre.

Aquest divendres, dia 12, a les 19:00 serà el torn de l'Òscar Dalmau, del que us deiem:

"Óscar Dalmau's Phil Musical, del que ja us n'hem parlat aquí. I bon còmplice musictecari, segons ja es va informar aquí. Òscar Dalmau (àlies DJ Phil Musical) va començar escoltant los 40 Principales i boleros a l'adolescència, per comprar-se després els seus primers vinils de hiphop. Això el va portar al jazz i d'aquí va passar a l'easy listening d'orquestres nord-americanes dels anys 50, 60 i 70. Des de fa uns quants anys treballa en la recuperació del pop orquestral cantat en català dels anys 60 i enguany n'ha editat una selecció dins del recopilatori Pop a la Catalana."



Doncs això: disfrutarem d'un playlist en directe, una selecció de temes que han influït professional, artística, personal, sentimentalment o aneu a saber com, al convidat. No hi ha límit temporal ni estètic a l'hora de fer la tria... aneu a saber per on sortirà.


De moment us adjunto una cançó inclosa en el seu recopilatori de pop yeyé català: Nina de cera, de Maria Cinta.



1 comentari:

e. ha dit...

uau! hi haurem d'anar doncs!
(aquestes nines són nancys, no? jo en tenia una dels setanta...)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...