dimecres, 8 de juliol del 2009

Recomanats de juliol Biblioteca Fort Pienc






Des del 8 de juliol us presentem les noves adquisicions de música de la biblioteca Fort Pienc: més de 100 cd d’estils ben diversos.

D’aquest lot us recomanem, a nivell estatal, el darrer treball del cantautor Abús, Esthels, un compendi sobre l’enamorament d’instrumentació suau, el segon disc dels barcelonins Raydibaum, Manual de gènere catastròfic, i Depedro, el projecte personal del madrileny Jairo Zavala, músic del grup Vacazul i col•laborador a l’últim disc de Calexico. Destaquem també el dvd del concert que Antònia Font va oferir al Liceu el mes de març de 2008, i els debuts de les bandes barcelonines Egon Soda, Egon soda, i Extraperlo, Desayuno continental, aixi com el de la gaditana cantautora de folk Marina Gallardo, Working to speak.






A nivell internacional destaquem el disc de versions, duets i col•laboracions de luxe Easy come, easy go, de Marianne Faithfull, el dvd documental dirigit per Julien Temple Joe Strummer: vida y muerte de un cantante, que repassa la carrera musical del líder dels mítics The Clash, o la reedició de Brighten the corners, el que fou quart disc dels nord-americans Pavement. Sense oblidar, però, els clàssics: Eric Dolphy, John Coltrane, Alpha Blondy, Small Faces, Sex Pistols, o els llegendaris Serge Gainsbourg i Brigitte Bardot, interpretant junts Bonnie and Clyde.









1 comentari:

Director Wilkins ha dit...

Excel·lent guia, Món! You're rolling!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...