dilluns, 13 de juliol del 2009

29è Festival Internacional de Música Popular i Tradicional, a les biblioteques de Vilanova

Els companys de les biblioteques de Vilanova ens fan arribar aquesta nova mostra d'acció i difusió musical des de les biblioteques públiques, amb motiu del Festival Internacional de Música Popular i Tradicional.


Gaudeix del FIMPT 2009!



FIMPT 2009Aquest 1 de juliol es dóna el tret de sortida al 29è Festival Internacional de Música Popular i Tradicional amb la publicació, per part de les Biblioteques Municipals Joan Oliva i Armand Cardona, d’una guia de lectura sobre músiques tradicionals populars del fons de música, cinema i llibres de les biblioteques, amb els enregistraments de les formacions participants en el Festival 2009.



Els documents s’exposaran a les biblioteques i es podran emportar en préstec.

El Festival tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 de juliol i enguany inclourà les següents seccions: Cultura als barris, Diversons/música per a la integració, Ritmes viatgers, Músiques xiques, Firasac, Vermuts tertúlia, Accents de la terra, Nocturns de pau i l’Escenari Central.


En l’edició d’aquest any destaca la presència d’artistes com ara Diego el Cigala, Lídia Pujol, Omara Portuondo, Roger Mas o Tomeu Penya, així com altres músics de procedències tan diverses com Veneçuela, Brasil, Índia, Occitània, Tibet, Zimbabwe o Portugal.



De moment, perquè en feu un tastet, us deixem amb un clip dels Jaipur Kawa Brass Band que, procedents de la província Índia de Rajhastan, protagonitzaran la secció Ritmes viatgers:











Si voleu conèixer la programació, podeu consultar la web del Festival: FIMPT 2009

2 comentaris:

Mon ha dit...

Gràcies per compartir la vostra feina!

mediamus ha dit...

Très belle vidéo. J'aime beaucoup des fanfares (brass bands) indiennes en particulier celles du Rajasthan. On les entend souvent dans les rues au moment des mariages. Sur le sujet il y aussi le très beau film de Johann van der keuken : "Cuivres débridés = Brass Unbound" sur les fanfares et brass bands du monde entier.

présentation http://www.doc-grandecran.fr/film.php3?id_article=125

extrait sur youtube http://www.youtube.com/watch?v=9OqD8nKiB_Y

nicolas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...