dimarts, 7 de març del 2017

Homenatge a Abbey Lincoln, Nina Simone i Billie Holiday a la Biblioteca Vallcarca i els Penitents




A la Biblioteca Vallcarca i els Penitents celebrem el dia de la dona amb un homenatge a tres dones fonamentals en la història del jazz:


ABBEY LINCOLN
















NINA SIMONE



BILLIE HOLIDAY



La cantant Celeste Alías serà l'encarregada de reviure i reinterpretar a les grans cantants amb l'acompanyament del contrabaixista Horacio Fumero.


La Celeste Alías és va iniciar en el món de la música tocant el clarinet però de mica en mica es va endinsar en el terreny de la veu. Té una llarga trajectòria com a cantant en diferents formacions i ha compartit escenari amb altres gran noms del jazz contemporani. La Celeste és també professora de veu Conservatori Superior de Música del Liceu a Barcelona.
http://www.celestealias.com/ 


Horacio Fumero, oriünd d'Argentina però establert a Barcelona des de l'any 1980, és un dels contrabaixistes de jazz més actius i internacionals de casa nostra. Va formar part del Trio de Tele Montoliu durant dues dècade i actualment participa en diferents formacions. Fumero és també professor de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i del Conservatori Superior del Liceu de Barcelona.
                                                                                                        http://horaciofumero.com/web/



Celeste Alías, Horacio Fumero i Pau Ruiz, en el "Concert de la vergonya" (Luz de Gas, 13 de juny de 2016).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...