dimecres, 26 d’octubre del 2011

Música contra la represió... animal: 28 d'octubre.

Les inspiracions musicals són d'allò més diverses i (quasi) sempre humanes. Divendres, 28 d'octubre, a les 19 h., es presentará un disc a la Biblioteca Vapor Vell de Barcelona que conté algunes motivacions extrahumanes.

Es tracta d'un disc editat per recaptar fons en defensa dels moviments animalistes. Música amb causa on l'ésser humà no és el centre teleològic, una causa darwiniana.

http://w3.bcn.es/fitxers/biblioteques/vapor_vell/represion200x150.334.jpg


En defensa del moviment dels drets animals, en el que col•laboren artistes com La Kinky Beat, Fermin Muguruza, Reincidentes, Soziedad Alkholika, Boikot o El Puchero del Hortelano entre d'altres. La recaptació íntegra es destina a la campanya Unidos Unidos Contra la Represión en defensa del Movimiento por los Derechos de los Animales

Intervenen Marc Coloma i Marta Mundó d'Igualdad animal. També comptarà amb la presència del gran Juanito Piquete, que interpretarà alguna de les peces que apareixen al disc. Suposo que molts recordareu el seu punk incomformista amb els Mataesquiroles:




Us hi esperem!

1 comentari:

Director Wilkins ha dit...

Una petita crònica de la sessió: http://www.tvanimalista.com/2011/10/29/presentacio-del-disc-%e2%80%9cmusica-contra-la-represion%e2%80%9d-a-barcelona/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...