dilluns, 17 d’octubre del 2011

El musictecari i el festival de jazz de Barcelona

Els companys professionals de la regió de Lyon, el passat dilluns, ens ho van comentar amb la seva subtil lucidesa: els musictecaris del temps present tenim una col·lecció híbrida, en part física (amb CD's, vinils i tots els seus útils materials d'acompanyament, llibrets, textos, fotos) i en part virtual amb totes les plataformes de difusió internàutica que van sorgint (dels blocs, a les webs d'streaming, de Facebook al Twitter).

Així que, davant l'imminència del Festival de Jazz de Barcelona, el musictecari esmola els seus recursos. El festival ha programat gairebé un centenar de propostes, que abasten diferents mesos i van des dels clubs modestos a grans sales, d'artistes locals a intèrprets internacionals. El musictecari busca a les seves prestatgeries i troba or: hi ha més d'un 70 % dels artistes programats hi són representats, i en molts casos amb més d'una referència. Així que es munta una exposició senzilla i una llista de noms perquè els usuaris vagin tastant.



No content, l'usuari fa un playlist està Festival de Jazz de Barcelona 2011. Us hi podeu subscriure! Té més de 100 peces i més de 8 hores de música. Per deixar la nit caure i dissoldre's al dia següent.



Després, el musictecari escriu aquest post, ho publica al facebook al twitter i enfila cap als concerts.


P.D.: Si aneu a algun concert, i us animeu a fer una crònica musictecària, us acollirem encantats.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...