dijous, 6 d’octubre del 2011

Trobada de bibliotecaris musicals francesos i catalans a la Biblioteca Vapor Vell de Barcelona, el proper dilluns 10 d'Octubre

És un veritable plaer convidar-vos a la primera trobada catalano-francesa de bibliotecaris/àries musicals, que tindrà lloc a la Biblioteca Vapor Vell de Barcelona, el proper dilluns dia 10 d'Octubre de 10 a 14 h., organitzada per l'Associació de Musictecaris AMPLI amb el suport i la col·laboració del Consorci de Biblioteques de Barcelona i la Biblioteca Vapor Vell, amb la participació del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona

Els nostres col·legues de l'associació VDL (Vidéothécaires, Discothécaires de la région Lyonnaise), associació dels professionals el so i la imatge de les mediateques de la regió Rhône-Alpes, visiten la ciutat de Barcelona des del dia 9 fins al 12 d'octubre on, a més de compartir experiències i reflexions sobre la música a la biblioteca pública, realitzaran una sèrie de visites a diferents equipaments bibliotecaris de la ciutat.



Aquest és el programa de la trobada a la biblioteca Vapor Vell, una sessió oberta a tots els professionals de la biblioteca pública catalana interessats en la difusió musical des de la biblioteca.

10 h. Benvinguda

10:15 h. Presentació de l'Associació de musictecaris catalans AMPLI


10:35 h. Presentació dels serveis bibliotecaris catalans
:

  • 10:35 h. Presentació d'Anna Bröll (Consorci de Biblioteques de Barcelona). Serveis i xarxa de ciutat.
  • 10:55 h. Presentació de Montse Cantí (Gerència del Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona). Col·lecció i xarxa provincial.
  • 11:15 h. Presentació de Josep Vives (Cap del Servei de Biblioteques de la Direcció General de Promoció i Cooperació Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya). El consum musical a les biblioteques públiques de Catalunya: situació actual i futur digital.

11:35 h. Presentació de la VDL (Vidéothécaires, Discothécaires de la région Lyonnaise).

12-12:15 h. Descans


12:15 h.- 14 h. Debat obert
:

- Què podem oferir als/a les usuaris/àries avui dia?
- On queda la intermediació?

- Quin és el paper del/de la professional musictecari/ària?
- Quines possibilitats té la música en línia?

Hi esteu tots convidats, ens trobarem al Vapor Vell
Salut i Música!


2 comentaris:

Director Wilkins ha dit...

Admirable concentració musictecària!

Anna ha dit...

Allà ens veurem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...