dilluns, 14 de febrer del 2011

Terras-sons: música al biTer, el bloc de les biblioteques públiques de Terrassa




El nostre company Daniel Arredondo, musictecari a la Biblioteca Districte 6 de la vila de Terrassa , al Vallès Occidental, ens presenta una nova iniciativa biblio-musical.


La biblioteca Districte 6 de Terrassa


Terras-sons, la nova proposta musical de la bct xarxa

Les biblioteques públiques de Terrassa (bct xarxa) han iniciat aquest mes de febrer una nova proposta relacionada amb la música, el Terras-sons. Aquesta proposta està estretament lligada al biTer (el bloc de la bct xarxa) i es tracta d’una mena de butlletí mensual de l’actualitat musical terrassenca amb els objectius de, per una banda, donar a conèixer l’actualitat musical de Terrassa i, per una altra, potenciar el fons de música de la biblioteca.

La metodologia és senzilla, cada més es selecciona un concert dels que s’efectuaran a Terrassa, se’n fa un petit comentari i es relaciona amb el fons present a la bct xarxa sobre el grup, cantant o estil de música del concert en qüestió.

El primer Terras-sons, dedicat a aquest mes de febrer, en comptes de donar informació d’un únic concert en destaca quatre. D’aquesta manera es celebra el naixement d’aquesta nova iniciativa musical i la rebuda per part dels usuaris ha estat molt positiva tal i com es pot veure arrel dels comentaris que han fet.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...