dimecres, 27 d’agost del 2008

Music in Catalonia 2008

L'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) és un organisme de la Generalitat que s'encarrega de la promoció, difusió i ajut a les indústries culturals del país. El sector de la música, per tant, queda dins el radi d'acció de l'ICIC. Des del portal Catalan! Arts es pretén donar visibilitat i identificar i difondre internacionalment la producció de les indústries culturals: empreses i segells discogràfics, editorials, galeries d’arts, companyies teatrals, empreses audiovisuals i multimèdia.

Una de les publicacions que podeu trobar en aquest portal és la guia Music in Catalonia 2008, que inclou informació actualitzada sobre el panorama del sector a Catalunya: discogràfiques, locals, festivals, editors, companyies de management, etc. D'altra banda, sembla una guia totalment enfocada al mercat exterior; atès que no hem detectat que l'ICIC s'hagi pres la molèstia de fer-ne una edició en català o castellà, l'haureu de llegir en anglès.

Una altra guia també molt interessant és Electronic Music from Catalonia. De clara vocació internacional: també exclusivament en anglès.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...