dimarts, 3 de maig del 2011

Setmana de l'òpera a la Biblioteca Clarà




Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’Òpera, 8 de maig, la Biblioteca Clarà ha programat la Setmana de l’Òpera, amb una activitat per a cada dia durant la setmana del 2 al 7 de maig.



El tret de sortida serà la projecció, dilluns, del DVD “Artistes llegendaris i grans moments de l’òpera”.



El dimarts, a les 19:00h, sorprendrem els usuaris amb Recital domèstic, un desvariejament líric en tres àries amb música de Donizetti, Puccini i Purcell (amb Elvia Sánchez, soprano, Efrem Garcia i Salinas, piano i direcció artística d’Edgar Villanueva).



El dimecres, està programada a les 19:00h la conferència Grans cantants russos de l’òpera, que anirà a càrrec de Marina Sayfúllina, musicòloga i pianista.



El dia següent, dijous a les 18:00h, el contratenor i compositor Jordi Domènech exposarà a Castratti versus contratenors si els contratenors són falsetistes, o els castratti sopranos, i ens reflexionarà sobre una tipologia vocal provinent de l'antigor que, amb unes quantes voltes del destí, ha aterrat a l'escena moderna...a vegades amb resultats caòtics.

Per concloure, divendres a les 18:00h, la sessió setmanal de contes es transforma en Tastets d'òpera, una audició musical per conèixer personatges com Papageno, Sporting life o Escamillo d’una forma ben original. A càrrec de Tantàgora i amb la col·laboració de l'editorial Hipòtesi, que presenta amb aquest espectacle la seva col·lecció de llibres Òpera Prima, d’adaptacions d’òperes a contes infantils.

Totes les activitats es realitzaran a la Sala d’Actes Isadora Duncan de la Biblioteca Clarà. Entrada lliure
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...