dijous, 16 d’octubre del 2008

La Médiathèque de la Communauté Française de Belgique


El nostre amic musictecari de Dole, Nicolas Blondeau, ens comunica l'aparició de La Sélec una publicació de la Médiathèque de la Communauté Française de Belgique .

Es tracta d'una publicació en linia, anunciada com bimestral, on trobem una acurada presentació amb rics comentaris i informació d'unes 40 referències CD i DVD que conformen les novetats adquirides per la mediateca durant aquest període.

Des del nostre punt de vista, es tracta d'una sel·lecció excel·lent de diversos gèneres musicals (amb especial incidència en música francòfona) que pot servir de molt bon recurs professional per a la nostra feina.

Enllaç
a la publicació en linia
Enllaç a la versió en pdf

Si bé la publicació és molt recomanable, no ho és menys la website de la Médiathèque i mereix una visita atenta i minuciosa. S'hi troben idees interessants així com bons models de treball per a la gestió de la música a i des de la biblioteca pública entre les quals ens ha cridat l'atenció la seva proposta de música digital, la bateria de blocs de diversos responsables de la mediateca on aboquen les seves recomanacions i reflexions sobre diferents àmbits musicals, i la extraordinària selecció de Bandes Sonores que està en permanent exposició durant tot l'any 2008 en commemoració del Centenari del Cinema: enllaç al dossier.

Enllaç a La Médiathèque de la Communauté Française de Belgique

.

2 comentaris:

brotcath ha dit...

Bonjour

C'est merveilleux, je comprends le catalan !!!

J'aime également ce site, et nous allons également faire de la "propagande" pour eux sur notre blog !!!

Merci pour vos articles. Un grand bonjour du "Far West".

CAtherine

Fonti ha dit...

Hello Catherine

il y a un traducteur automatique qui peut aider un peu ;-)

...www.translendium.cat

a bientôt!

Josep Lluís

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...