dilluns, 8 de febrer del 2016

Music Spy Club amb Xarim Aresté

El proper 19 de febrer, a les 19 h., torna el Music Spy Club a la Biblioteca Vapor Vell. Alegria! 

Com sabeu, el MUSIC SPY CLUB és una trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics. La seva fórmula és senzilla: l’espia punxa i comenta 10 peces publicades durant els últims 12 mesos. Un espai de descoberta ideal per a musicòmans sense manies que vulguin conèixer propostes artístiques recents. El nostre espia de desembre serà el gran XARIM ARESTÉ.



Els vessaments químics d’Ercros al pantà de Flix havien de tenir la seva part positiva. Potser sense aquests adulterants no haurien sorgit personatges com Xarim Aresté, que de petit va beure d’aquelles aigües i ara, com caigut a la marmita de la poció màgica, escampa arreu el seu do en forma de cançons. Després d’una llarga trajectòria amb Very Pomelo i també com a escuder de Maika Makovski, Sopa de Cabra o Sanjosex, ara presenta el segon disc en solitari, “La rosada”.



----------------------

Les properes dates:

ESPECIAL DAVID BOWIE - 25 de febrer
No fa ni dos mesos que ens ha deixat una de les grans figures de la música popular i ja es nota l'absència. Per paliar-la, al menys durant un parell d'hores comptarem amb Ignacio Julià. Serà un recorregut a través de 10 cançons que ajuden a conèixer l'extraordinària discografia d'aquest artista immens. 

NANDO CRUZ – 18 de març
Es va iniciar com a periodista musical a principis dels anys 90 a revistes (‘Popular 1’, ‘Factory’…), emissores de barri (Ràdio Ciutat Vella) i diaris (‘El Observador’). Ha estat guionista del programa televisiu ‘Sputnik’ del Canal 33. Des de 1994 és crític de música a El Periódico de Catalunya, compaginant aquesta feina amb col·laboracions a l’emissora iCat i la revista ‘Rockdelux’. És el detonant dels programes musicals de BTV. Recentment ha publicat: Una semana en el motor de un autobús, sobre el disc homònim de Los Planetas, y Pequeño circo, una monumental història oral de l’indie espanyol.


NUEVA VULCANO – 15 d’abril, 19 h.
El trio Nueva Vulcano és una factoria inetiquetable de música (del punk a l’indie, al hardcore, al rock): és un dels secrets millor guardats de Barcelona. Al llarg de la seva carrera que ja acompleix 12 anys i 4 discos, l’underground de la ciutat ha tingut veu, ritme i harmonia per ferir cada concert.

ESBUDELLANT EL PRIMAVERA SOUND  – 20 de maig, 19 h.
Amb Joan S. Luna: Fa més de 15 anys que es dedica a la crítica musical. És cap de redacció de la revista MondoSonoro. Va escriure el capítol dedicat al hardcore a Teen Spirit: de viaje por el pop independiente. Exerceix regularment de DJ a sales catalanes. Ha publicat el llibre Los colores del underground, centrat en el món del surrealisme pop. 
... i Xavi Sánchez Pons és una de les firmes destacades per entendre la crítica musical independent. La seva trajectòria s’inicià anys enrere dins el món dels fanzines i de la ràdio, culminant en un decisiu paper a la revista MondoSonoro. Actualment publica articles sobre música i cinema a La razón.

MANU GONZALEZ (Especial Sónar) – 10 de juny, 19 h.
Cap de redacció de la mítica Go Mag, la revista especialitzada en músiques electròniques, des del primer número (2001) a l’últim (2013), el Manu González és un expert en músiques que sempre creuen la frontera del confort. Un espia de primera filera per endinsar-nos al Sónar. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...