dimecres, 23 de gener del 2013

Girona12. Sona. El So del Silenci
El 2012 s'ha commemorat el centenari del naixement de John Cage. El compositor americà és famós  per la seva peça 4' 33", que consisteix en un silenci de tres moviments. Però l’obra de Cage, igual que les funcions de les  biblioteques, va molt més enllà del silenci. Les biblioteques, en l’actual moment de crisi i de retallades pressupostàries, el que necessitem és fer-nos sentir. Perquè creiem que l'Ampli és un bon altaveu, les Biblioteques Municipals de Girona (Biblioteca Ernest Lluch, Biblioteca Salvador Allende, Biblioteca Antònia Adroher i Biblioteca Just M. Casero), hem preparat Girona12 Sona. El so del silenci, una selecció de cançons de grups i segells de la ciutat i de fora, que han tocat en diferents espais de Girona i Salt, com l’Auditori, la Sala Tourmix, El Cercle, La Via, L’Estació Jove, L’Ateneu 24 de Juny o La Mirona, i en festivals com el Milestone, el Festivalillo i el Black Music Festival, l'any que el món s'havia d'acabar. Bonus Tracks


XTRNGR - TOGETHER (Discontinu records, 12)

Xtrngr és el projecte del músic barceloní Kenny Pérez. El seu primer disc pel net label gironí Discontinu records, Together, conté IDM evocadora i reposada, de melodies distorsionades i ritmes trencats. Xtrngr va participar al Sònar 12, amb un directe a la caseta de Rn3.
El número 274 de la veterana Revista de Girona, dedica un extens dossier, Les escenes dels músics gironins, a músics i segells de diferents estils, sorgits en diverses poblacions de la província de Girona, com la mateixa ciutat, Salt, Banyoles, La Bisbal, La Cellera de Ter, Sant Feliu de Guíxols, Vidreres, Celrà i l'Alt Empordà. 

El músic alemany Peter Piek, també va passar per la ciutat el 2012, on va tocar aquesta cançó
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...