dimarts, 22 d’octubre del 2019

MARIA CALLAS, entre la dona i la llegenda



A la Biblioteca Vapor Vell, els dies 7 i 14 de novembre, a les 19 h.

Ens endinsarem en la vida de la gran Maria Callas, seguirem de manera cronològica el naixement i la seva evolució com a intèrpret. Coneixerem la dona i a la gran cantant que va ser i la veurem en interpretacions llegendàries.
Treballadora inesgotable, exigent i perfeccionista, coneguda per la seva inconfusible veu, per la seva presencia escènica, pel seu talent interpretatiu dramàtic i únic i tb pels escàndols que van sacsejar la opinió pública. Entendrem una mica més a la dona, la cantant innovadora i de potent i fascinant personalitat.
Una vida apassionant que va regnar en només 15 anys de carrera, va influir decisivament en moltes de les cantants posteriors i que va transformar profundament el món de l’òpera.



PERFIL PROFESSIONAL
Rosa Maria Carbonell; periodista i divulgadora musical.
Sóc llicenciada en Filosofia i Lletres per la Universitat de Barcelona. He desenvolupat bona part de la meva vida laboral en el món del periodisme: La Vanguardia, Marie Claire, Hogar y Moda, Vogue, Paisajes desde el tren, entre d’altres publicacions i he escrit tres llibres: Algun dia Irina, No ploris mami i  Piojos, insectos de compañía.
Paral·lelament a la feina literària, he estat sempre investigant i formant-me en el món de l’òpera, en particular la italiana i des de fa uns anys, em dedico a divulgar-lo de forma amena i molt propera.
Realitzo tallers d’òpera, sempre amb suport audiovisual, a llocs diversos: biblioteques, centres cívics, fundacions, consolats, empreses...on mostro i comento fragments escollits de determinades òperes. 
Tinc la sort d’haver convertit la meva passió en una professió molt estimada.
A la meva web. www.pasion porlaopera.com hi trobareu informació més detallada



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...