diumenge, 6 d’octubre del 2019

13ena temporada del Music Spy Club! Ignacio Julià... NOVA DATA!

El MUSIC SPY CLUB és una trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics. La seva fórmula és senzilla: l’espia punxa i comenta 10 peces publicades durant els últims 12 mesos. Un espai de descoberta ideal per a musicòmans sense manies que vulguin conèixer propostes artístiques recents. El proper 8 DE NOVEMBRE, a les 19 h. ens trobarem amb el nostre espia de capçalera: IGNACIO JULIÀ.  





IGNACIO JULIÀ (Ruta66) – 8 de novembre, 19 h.
Periodista apassionat del cine underground i de la música rock, el 1985 funda la ja històrica Ruta 66. Ha publicat una desena de llibres, incloent-hi les biografies autoritzades de Velvet Underground i Sonic Youth. És autor de l’antologia, "Pulp-Rock: Artículos y entrevistas, 1982-2004", i  l'emocionant  "Estragos de una juventud sónica", sobre Sonic Youth i l’evocació discogràfica “Catálogo irracional” al voltant de Lou Reed.










Properes dates...


AÏDA CAMPRUBÍ  – 22 de novembre, 19 h.
Periodista, activista... i entusiasta. Baixista a Las Grietas y Sictor Valdaña & The Check This Outs, escriu per Rockdelux, programa La (3) de Sala Apolo i presenta el programa Feeel de betevé. És locutora de Radio Primavera Sound i runner al Festival Primera Persona. Ha treballat per les discográficas Sones, BCore, La Castanya y HangTheDj! Records, però també ha estat llibretera a Blackie Books, cambrera de l’Heliogàbal i editora de Gent Normal. Entusiasta i hiperactiva!

LIDIA PUJOL – 13 de desembre, 19 h.
Amb una trajectòria professional fonamentada en la música tradicional jiddisch, medieval i popular, Lídia Pujol es va donar a conèixer formant duet amb la cantant Sílvia Comes, però pocs anys després va continuar en solitari un camí que ha donat com a resultat una experiència poètica i musical singular, Iter Luminis... i Pannikar, una experiència artística creada per resaltar la saviesa i l’espiritualitat d’aquest pensador inclassificable.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...