dilluns, 17 de desembre del 2018

Ella Ella: Tecnopop al Música de tothom

Ella Ella són Marina Batallé i Jaime Rodríguez, un dúo que resideix entre Girona i Barcelona. Defineixen el seu so com "synthpop despreocupat, directe i femení". Les seves cançons sonen amb teixits elèctrics, bases, un baix contundent  i unes lletres que no van més enllà de la quotidianitat. "Giratorio Feliz" és el seu primer EP de cinc temes gravats i produïts per Soundclub Studio el 2018. Tocaran el 18/12/2018 a les 20h al Centre Cívic Palau. (Text: Magic Room)



Cartell: Jaime Rodríguez 



Per a Marina Batallé, Ella Ella és el seu primer projecte musical. Jaime Rodríguez també treballa en solitari amb l' àlies de Pavo Peña (El Punt Avui). I a més exerceix com a activista cultural a través de l'Associació Magic Room i el Festival Acoustic Vell. Tots dos són molt fans de Kraftwerk, Human League i Television, grups tot sovint a cavall entre els pioners de l'electrònica dels anys setanta i el tecno-pop dels vuitanta. (Font: El Punt Avui). 


Foto: Pau Pumarola 

AMPLIATS


És la secció dels musictecaris (bibliotecaris especialitzats en música) que us ofereix els discos recomants per  Ella Ella  i la selecció de fons de la biblioteca Ernest Lluch i de la xarxa. (Text: Ella Ella / Selecció biblioteca Lídia Noguerol).


La tria d’ELLA ELLA

Foto: Pau Pumarola

Es tracta d'una maqueta sense intenció comercial, que 30 anys després va ser redescoberta pel públic. Tot i la pèssima gravació, ens agraden les cançons que presenten pel seu aire fresc i contemporani, tot i el temps que ha passat.





Destaquem aquest disc pel seu so tecnopop, però sobretot per l'elaboració de les lletres, que mostren escenes quotidianes on l'autor ironitza sobre les pròpies misèries i manies personals. 





Darrera d'una aparença ingenua i fàcil, es troba un disc que ens apassiona per l'ús dels teclats, pels matissos i per la producció, que recorda als 80 però sense perdre gens d'actualitat. 



Sens dubte es tracta d'un dels nostres grups preferits, per aquest motiu, ens ha costat triar el disc que recomenavem. Finalment, ens decantem per “Gran Fuerza” per la importancia que donen a la melodia de les seves cançons, com també per les lletres que mostren una capacitat extraordinaria per riure's d'un mateix. 





La nostra selecció





















  


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...