dijous, 25 de setembre del 2014

El conte de l'Eriço Bru. Un concert familiar a l'#ensolfa

Aprofitant que avui a les 19.00h a la Biblioteca Salvador Allende de Girona (Baix, 2), el Xerramequ Tiquis Miquis explicarà "El conte de l'Eriçó Bru", una bonica història d'emocions i amistat entre un eriçó, el Bru, i un mussol, el Pot, que en els seu inicis només era la cançó oculta del disc "Fem Sonar les musiquetes"; hem parlat amb el Marc Serrats (el Xerramequ) sobre el seu projecte més infantil i familiar. 



Ens ha explicat que "per tirar endavant tots els projectes infantils, em vaig influenciar molt de Xesco Boix a qui escoltava molt per un cantó; i de l'altra dels Ara va de Bo, juntament amb El Carraixet. Les cançons que més li agradaven de petit eren "Ampolla de vi", "Gripau Blau" i "La calma de la Mar". A més d'escoltar música, de petit el Xerramequ també llegia:"M'agradava molt el conte de Sopa de pedres i també Els contes d'en Fermí, el ratolí pagès, L'erugueta goluda (Eric Carle) i El viatge d'en Max (Gauthier/Caudry)". El conte de l'Eriçó Bru es pot trobar en format de llibre-cd, on els seus protagonistes el Bru i el Pot, us conviden a conèixer el seu món particular a través de cançons, il·lustracions i jocs al web. 




Després de l'espectacle del Txerramequ, també hi haurà els concerts de Damià Olivella (RGB Suports) i Toni Beiro (Satélite K). Tots són gratuïts. 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...