dimarts, 3 de desembre del 2013

El playlist de Lou Reed

El passat 28 de novembre, Ignacio Julià recordà Lou Reed a través de 10 peces dels seus últims discos. Un agosarament exemplar: hem deixat de sentir els discos dels grans, confinats en els primers records de la nostra memòria. Confonent la nostra glòria i la nostra decadència amb la seva.


Va ser un Music Spy Club, especialitzat en la seva figura. 


Ignacio Julià, un dels principals col·laboradors de la biblioteca (ja ens ha visitat en 5 ocasions). Periodista apassionat del cine underground idela música rock, el 1985 funda la ja històrica i encara punyent revista Ruta 66. Ha publicat una desena de llibres, incloent-hi les biografies autoritzades de Velvet Underground i Sonic Youth, així com títols sobre John Lennon, The Clash, Bruce Springsteen, Ramones o Neil Young. Ha col·laborat en nombrosos mitjans de comunicació i, des de 1997, produeix programes musicals per a BTV (República 2230, Pop-Lab). És autor d'uan antologia esclaridora, "Pulp-Rock: Artículos y entrevistas, 1982-2004", i acaba de publicar l'emocionant "Estragos de una juventud sónica", sobre Sonic Youth. 

El playlist resultant està resumit a aquest full:




I el podeu sentir aquí, en el 90%.



El 10% que resta, està a aquest video:





------------------------------------------------------------------------------------------------

La propera data del Music Spy Club....

13 de desembre, 19 h. Amb Martí Sales (de Surfing Sirles)

Agitador cultural tot terreny, és el percutor de la banda Surfing Sirles, que fa anys que afegeix energia al panorama musical de la ciutat. Escriptor vocacional, ha publicat el llibre ‘Ara és el moment. Breu crònica oral dels indis catalans’ (Amsterdam Llibres). A més, és un dels artífex del estival Internacional de Poesía ‘Barcelona Poesía’. Tota una centrifugadora de referències artístiques que val la pena sondejar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...