dijous, 22 d’octubre del 2009

Fem música al bibliobús

Hola!
Els companys dels bibliobusos que roden per la provincia ens envien una informació molt valuosa sobre una nova activitat. La música comença a moure's també als bibliobusos:



Fem música al bibliobús
campanya de foment de la lectura als bibliobusos El Castellot i Montau




Dilluns dia 19 d’octubre començà la campanya Fem música al bibliobús als bibliobusos El Castellot i Montau. Des de l’any 1996, en què el bibliobús El Castellot va iniciar el programa en aquesta zona, cada any s’ha triat un espectacle que va per tots els pobles on els dos bibliobusos donen servei. Els espectacles giren al voltant d’un tema determinat que motivi els infants a llegir i buscar informació. El tema d’aquest any és la música i la construcció d’instruments.





L’espectacle d’enguany és Construint músiques, a càrrec d’Adrià Heredia i Sara Sanfeliu, de Bat audicions. Es tracta d’una audició musical en què instruments musicals convencionals es barregen amb d’altres de força insòlits que sorgeixen de la transformació d’objectes de rebuig escampats per l’escenari. Pretén que els infants passin una bona estona amb un espectacle en què podran participar activament i al mateix temps els vol incentivar l’enginy i la curiositat cap a la construcció d’instruments sonors.

Aquí teniu més informació.


A continuació us presentem una selecció de documents en línia que acompanyen l'activitat:




Per a la campanya hem fet un quadern per a les escoles amb idees d’activitats que es poden dur a terme amb els infants. A continuació us mostrem aquest document de treball amb les escoles.




Gràcies als companys dels bibliobusos per compartir aquests bons recursos, i per animar la carreteres i els pobles. Un bon exemple musictecari.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...