dilluns, 16 de novembre del 2020

78 RPM continua en format virtual!

 



Tenim noves noticies de l'aventura musical de les Biblioteques de Girona!
@bibgirona

reprèn aquest dijous la programació del projecte 78 RPM per fomentar la música a les #biblioteques, en suspens arran de les noves mesures per contenir la #COVID19.

💻

La vintena d'activitats previstes es podran seguir en línia, aquí

👉

bibgirona.cat





🎼

Artistes com Núria Graham, Gerard Quintana, Mazoni, Roger Mas i Lídia Pujol participaran en les activitats (sessions de discos, presentacions de llibres i cicles de poesia i música), fins a mitjans #desembre.

➕

informació i programació: bit.ly/3ph7Ypq


Les activitats, que havien començat el 20 d'octubre i es van aturar arran de les noves mesures per contenir la COVID-19, es podran seguir en línia a www.bigirona.cat i, quan sigui possible, també de manera presencial a les vuit biblioteques participants

Núria Graham, Gerard Quintana, El Petit de Cal Eril, Mazoni, Roger Mas i Lídia Pujol són alguns dels artistes que participen en la vintena d'activitats programades, que van des de sessions de discos fins a presentacions de llibres, passant per cicles de poesia i música, entre d'altres

El projecte «78 RPM. Foment de la música a les biblioteques» del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona reprèn la seva programació aquest dijous, 12 de novembre, i n'adapta el format. Les activitats es podran seguir en línia des de www.bibgirona.cat i també, quan sigui possible, en format presencial a les mateixes biblioteques.

Fins a mitjan desembre, el projecte ha programat una vintena d'actes en vuit biblioteques d'arreu de les comarques gironines, com sessions de discos, presentacions de llibres o cicles de poesia i música, amb artistes com Núria Graham, Gerard Quintana, El Petit de Cal Eril, Mazoni, Roger Mas i Lídia Pujol, entre d'altres.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...