dilluns, 11 de desembre del 2017

Music Spy Club... amb Mazoni!

El MUSIC SPY CLUB és una trobada singular amb músics, crítics i agitadors artístics. La seva fórmula és senzilla: l’espia punxa i comenta 10 peces publicades durant els últims 12 mesos. Un espai de descoberta ideal per a musicòmans sense manies que vulguin conèixer propostes artístiques recents. El proper 15 de desembre, a les 19 h, comptem amb la complicitat de Jaume Pla, conegut artísticament com MAZONI.





MAZONI – 15 de desembre, 19 h.
10 discos i més de 10 anys de carrerra porta Jaume Pla, conegut com a Mazoni, oferint les seves cançons arreu. Es diu aviat. Abans havia estat el líder dels mítics Holland Park... I la cosa no para. Enguany presenta el seu nou disc “Carn, os i tot inclòs” on la força i la inspiració segueix intacta.





-------------------------------------------------------------------------------------------------
Properes dates:

CHRISTINA ROSENVINGE – 19 de gener, 19 h.

Qui no la coneix? De de l’any 80 ha estat editant discos com a vocalista de diferents bandes, des de l’any 91 lidera la seva pròpia música. Són ja més de deu discos, barrejant el rock intimista amb un pop molt meticulós i descarnat. El seu últim disc (Lo nuestro, 2015) és una obra directa, sensible, que insinua un munt de referències estètiques que val la pena sondejar.


ROGER ROCA – 16 de febrer, 19 h.
Roger Roca és redactor de programes culturals a TV3, col·laborador al Periódico de Catalunya, on escriu sobre jazz, comissari del festival de documental musical In-Edit i membre de la plataforma musical audiovisual www.totssants.com. Quan pot, toca la guitarra. 

ANIMIC – 16 de març, 19 h.
Amb sis discos ja a la seva carrera, la música d’Anímic ha oscil·lat des de l’alegria al malson, des dels patrons més lluminosos a les estructures oníriques de difícil catalogació. El seu últim disc, Skin, és una mostra perfecta de la seva aposta, radical i delicada alhora.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...