dimarts, 18 d’octubre del 2016

La biblioteca musical orientada a l'usuari: quins nous espais, serveis, activitats i mediacions?

The Music Room at Potato Head Hong Kong 
Hong Kong's first dedicated audiophile listening room and vinyl library, featuring many genres popular music on 12 inch and 7 inch format, with monthly updates.


Ens plau oferir als lectors d'aquest blog la darrera presentació  del nostre amic, col·lega i mestre musictecari Nicolas Blondeau, a qui vam tenir el plaer d'escoltar en directe l'any passat en la trobada Bib&Play

L'autor ens mostra un amplíssim i variat ventall d'opcions implementades en diversos llocs del planeta que fan de la biblioteca pública un agent musical de primer ordre. Alguns anys després del pànic, la caiguda de préstec dels CDs simplement ha resultat ser el tret de sortida per a una fascinant cursa d'innovacions. En aquest treball, Nicolas en selecciona algunes de les més interessants. 




2 comentaris:

Director Wilkins ha dit...

Quina alegria. Els bibliotecaris musicals (i els bibliotecaris en general) necessitem posts així, sintètics, panoràmics, carregats d'idees. Moltes gràcies al Nicolas per això i per la seva feina de tants anys... i moltes gràcies, Fonti, per no perdre't ni una bona idea!

brotcath ha dit...

Very great slide ! We are so happy to see our radio programme "CULTURE & VOUS" in view 36 ! still a great fan of AMPLI, though I'm no musictecaria anymore :) !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...