dimarts, 3 de novembre del 2015

Dia 11 de novembre de 2015: trobada al Palau de la Música i Concert de cloenda de l'Any de les biblioteques




Des del Servei de Biblioteques  de la Generalitat de Catalunya ens fan arribar la informació de dues accions importants per l’Any de les biblioteques que tindran lloc el dimecres 11 de novembre.


-A les 11h., el Director del Palau de la Música rebrà al personal de les biblioteques per fer una presentació de la institució i de la programació anual. La inscripció és gratuïta i oberta a tot el personal de les biblioteques. El formulari d’inscripció es troba a l’adreça http://goo.gl/forms/KW0KfzNtx6




-A les 20h., al Liceu hi haurà el Concert de l’Any de les biblioteques, que servirà com a punt de cloenda de l’any. Hi participen de forma altruista els següents artistes. Raimon, Roger Mas, Gemma Humet i Albert Guinovart. També hi col·laboren Màrius Serra i Xavier Albertí (director TNC). Les entrades valen 15€ i es destinaran a la compra de llibres per a les biblioteques.




Tanmateix, i tenint en compte la celebració d’enguany, el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya disposa de 200 entrades dobles per al personal de les biblioteques. El formulari d’inscripció es troba a l’adreça http://goo.gl/forms/ZjuekMfp0u

Les entrades es repartiran per rigorós ordre d’arribada de les peticions via formulari.

Preguem que el cartell d’aquest concert s’imprimeixi i sigui present a totes les biblioteques i agrairem tota mena d’ajuda en la comunicació de l’acte.

-En ambdós casos la data límit de la tramesa dels formularis serà el 6 de novembre.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...