dilluns, 4 d’abril del 2011

Playlist - Live! Standstill a la biblioteca Vapor Vell.

El PLAYLIST – LIVE! torna a Vapor Vell aquest divendres 8 d’abril!!!


[Nota: Després d’una temporada i mitja de Playlist – Live! la gent encara es confon amb el Music Spy Club! Aclarim-ho: al Music Spy Club convidàvem principalment a crítics musicals per a que ens descobrissin, recomanessin i ens fessin escoltar 10 novetats discogràfiques aparegudes al mercat en els darrers 12 mesos.]

Al Playlist – Live! convidem músics per a que ens descobreixin 10 peces que els han marcat/influenciat/acompanyat com a artistes (o com a persones). Sense límits temporals, de gènere, ni restriccions estètiques.

Aquest és la teoria.

Durant aquesta temporada hem convidat a la Christina Rosenvinge, a Phil Musical (alter ego musical d’Òscar Dalmau) i als Za!


Ara el PLAYLIST – LIVE! torna a Vapor Vell, aquest divendres 8 d’abril,a les 19 h.!!! amb Enric Montefusco, d'Standstill. Grup bandera de l’escena de pop independent. Durant més de 10 anys estan treballant en la construcció d’una carrera artística sòlida, emotiva i lliure. El seu disc Vivalaguerra els va consagrar com una banda de risc i imaginació. L’àlbum següent –Adelante Bonaparte- ha continuat furgant en la ferida: instrumentacions originals, artesania pop, sinceritat lírica. El seu directe és vibrant. Una banda amb un calidoscopi de referències imprevisibles.




I per aquest trimestre hem convidat a dos músics que ens parlaran de les seves arrels musicals i un crític en un especial Primavera Sound (per trencar la teoria que us acabo d’explicar!).:

8 d’abril: Enric Montefusco (Standstill). Ens obrirà el seu cor parlant de les seves influències musicals com ens l’ha obert cantant al seu darrer Adelante Bonaparte?

29 d’abril: Joan S. Luna (Mondosonoro). A gairebé un mes del Primavera Sound, el periodista musical, dj i autor ens donarà les pistes a seguir al festival... per si encara no teniu fet el planing amb l’horari i els escenaris que no us heu de perdre!

20 de maig: Maria Coma. No una ni dues, sinó tres vegades us hem parlat de la Maria Coma a l’Ampli... Potser ja va sent hora que la sentim parlar en directe!


I mentre esperem que sigui divendres per "descobrir" en directe les influències d'Standstill, un vídeo d'un dels seus hits. I si en voleu més, aneu a la biblioteca més propera, que el catàleg de la xarxa de biblioteques de la Diputació, i de la Generalitat, n'és ple.



2 comentaris:

Biblioteca Municipal La Muntala ha dit...

quin luxe standstill a la biblio, les nostres felicitacions

Magnum ha dit...

Gràcies.
: )
Hi esteu tots convidats!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...